ETUSIVU  RAVINTOLOILLE  UUTISET  YHTEYSTIEDOT  LISÄÄ SUOSIKKISI
 
Valitse kaupunkisi -
löydä herkullisin lounas!

 
30.5.2009 Kiusaaminen.fi -sivuston toiminnan tukeminen

Syömään.fi ryhtyi yhdeksi Kiusaaminen.fi -sivuston sponsoreista. Kiusaaminen.fi -sivustolla kaikki voivat keskustella kiusaamisesta. Lisäksi sivusto raportoi ajankohtaisista aiheeseen liittyvistä uutisista. Jokaisella koululla on myöskin mahdollisuus saada oma alasivunsa Kiusaaminen.fi -sivustoon.
Tutustu sivustoon: Kiusaaminen.fi - Puhutaan kiusaamisesta

17.2.2009 Uudistuksia Syömään.fi -palvelussa

Syömään.fi -sivustoa on jälleen kehitetty eteenpäin käyttäjiltä saadun palautteen perusteella. Muutokset ovat kohdistuneet enimmäkseen sivun rakenteeseen ja siten käyttäjäystävällisyyteen. Kiitos kaikille rakentavasta palautteesta!

11.11.2008 Tuhansia käyttäjiä!

Syömään.fi -sivusto on ollut ahkerassa käytössä. Lokakuun aikana sivustolla oli 6158 käyttäjää ja sivulatauksia tehtiin yhteensä 68368. Onneksi olkoon Syömään.fi -ravintolat!

7.11.2008 Lounasruokailu edelleen kasvussa

Kauppalehdessä 7.11.2008 käsiteltiin suhdanteiden vaikutusta ravintoloihin. Erityisesti fine dining -paikat saattavat marraskuun alussa tehdyn tutkimuksen mukaan joutua kärsimään asiakasvirtojen vähenemisestä, mutta lounasruokailun povataan kasvavan edelleen!
Activalin toimitusjohtaja Ari Larnemaa uskoo, että epämuodolliset seurusteluravintolat voivat saada jopa suhdannehyötyjä. Hänen mukaansa joka tapauksessa kulujen hallinta nousee tärkeäksi osaksi menestyvän ravintolan elämää.
Syömään.fi -ravintolat saavat kustannustehokkaalla mainonnalla tärkeän ja merkittävän hyödyn!

22.10.2008 Radiomainos Iskelmässä

Maanantaina käynnistyi Iskelmä-radiossa Syömään.fi-mainoskampanja. Kuuntele mainosspotti klikkaamalla tästä.

13.9.2008 Syömään.fi-palvelusta lounaspassit ravintoloille!

Syömään.fi ja adPrint laajentavat yhteistyötään. Niinpä tarjoamme kaikille syömään.fi-palvelun ravintoloille painetut lounaspassit ja leimasimet erittäin sopivaan hintaan! Voit pyytää tarjousta myös muista painotuotteista.  >>Ota heti yhteyttä tästä

14.08.2008 Uusi Radiomanoskampanja!

Syömään.fi lisää jälleen tunnettavuuttaan! Lokakuusta alkaen Iskelmä-radiossa  tulee pyörimään massiivinen Syömään.fi -mainoskampanja eri puolilla Suomea. Syömään.fi -mainosspotti houkuttelee asiakkaita radiossa aamuisin useiden toistojen kera, juuri silloin kun asiakkaat valitsevat minne mennä syömään.

Eli ei muuta kun lounaskattilat kuumiksi ja radio Iskelmän taajuudelle lokakuusta lähtien!

28.07.2008 Syömään.fi on uudistunut!


Saimme Syömään.fi -palveluun uuden ulkoasun! Syömään.fi on nyt entistä käyttäjäystävällisempi ja tarjoaa ravintoloille sekä ravintoloiden asiakkaille uusia, paljon toivottuja ominaisuuksia. Ravintolat voivat nyt halutessaan päivittää itse lounaslistansa. He voivat myös hankkia lisämainontaa.
Kiitos kaikille rakentavista palautteista jotka auttoivat meitä
kehittämään palvelumme seuraavalle tasolle! Kaipaatko vielä lisää
ominaisuuksia? Otathan meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella!
 
 

Kerro kaverille!

Nimesi:

Sähköpostisi:

Kaverin sähköposti:


Copyright Syömään.fi - Design & Layout CerasusDesign
Mainoksia: Nettisivut, Valkokankaat, Käyntikortit, Kiusaaminen.fi
Pikavalikko: Lounas Jyväskylä, Lounas Mikkeli